Logo Energyp
TEL : 03 230 98 44 |  info@energyp.be
Illustratie laadpaal
LAADPAAL-INSTALLATIE

Laadpalen voor efficiënt elektrisch laden

Bespaar geld door je elektrische auto thuis op te laden! Met een thuislaadpaal betaal je simpelweg dezelfde kWh-prijs als gebruikelijk voor thuisgebruik. Kies nu voor gemak én kostenbesparing!

Waarom een elektrische laadpaal

Bij Energyp begrijpen we de groeiende behoefte aan oplaadmogelijkheden voor elektrische voertuigen. Wij bieden jou:

 • Kwaliteit en betrouwbaarheid
  De door ons geplaatste laadpalen voldoen aan hoge standaarden voor kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat je voertuig veilig en efficiënt kan worden opgeladen.
 • Eenvoudige installatie
  Ons deskundige team zorgt voor een vlotte en probleemloze installatie van je laadpaal thuis, met aandacht voor jouw specifieke behoeften.
Een elektrische auto die wordt opgeladen met een laadpaal van Wallbox
 • Gebruiksgemak
  Met een laadpaal geplaatst door Energyp geniet je van gebruiksgemak en efficiëntie, waarbij je jouw elektrische voertuig thuis kunt opladen op het moment dat het jou het beste uitkomt.
 • Toekomstgericht
  Door te kiezen voor een laadpaal door Energyp geplaatst draag je bij aan een duurzamere toekomst door het gebruik van schone en hernieuwbare energie voor jouw voertuig.
 • Uitstekende service
  Wij streven naar klanttevredenheid en bieden ondersteuning vanaf het moment van installatie tot aan nazorg, waardoor je altijd op ons kunt rekenen.

Kies voor een laadpaal geleverd en geplaatst door Energyp en maak de overstap naar elektrisch rijden moeiteloos en efficiënt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een duurzamere en kostenefficiënte mobiliteit!

Hoogste kwaliteit

Onze merken

Vraag jouw offerte voor de levering en installatie van een laadpaal.