Logo Energyp
TEL : 03 230 98 44 |  info@energyp.be
VERWARMING

Warmte­pomp­boilers voor het milieu­vriendelijk verwarmen van je warm water

Een warmtepompboiler is een apparaat dat warmte uit de omgevingslucht, grondwater of de bodem haalt en deze warmte gebruikt om water te verwarmen. Het functioneert als een efficiënt alternatief voor traditionele elektrische boilers door gebruik te maken van warmtepomptechnologie om warmte te onttrekken uit de omgeving en deze te gebruiken om water op te warmen.

Waarom een warmtepomp­boiler

Heb jij een grote behoefte aan warm water? Heb je zonnepanelen en een gascondensatieketel? Kies dan vandaag nog voor Energyp voor de levering en installatie van jouw warmtepompboiler en wel om deze redenen:

 • Kwaliteit en Betrouwbaarheid
  Bij Energyp bieden we hoogwaardige warmtepompboilers die bekend staan om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Vertrouw op ons voor efficiënte en betrouwbare verwarming van water.
 • Energie-efficiëntie
  Kies voor een warmtepompboiler van Energyp en profiteer van zijn uitstekende energiezuinigheid. We gebruiken geavanceerde technologie om warmte uit de omgeving te halen, waardoor je energiekosten worden verlaagd.
 • Deskundig Advies
  Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij het selecteren van de juiste warmtepompboiler die past bij jouw behoeften en omstandigheden. We bieden advies op maat, afgestemd op jouw situatie.
Een warmtepompboiler geïnstalleerd door Energyp
 • Installatie en Service
  We zorgen voor een professionele installatie van jouw warmtepompboiler en bieden uitstekende nazorg. Jouw tevredenheid staat bij ons centraal.
 • Duurzaamheid
  Bij Energyp streven we naar duurzame oplossingen. Onze warmtepompboilers verminderen de ecologische impact door efficiënt gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen.

Kies voor een energiezuinige, betrouwbare en duurzame oplossing met een warmtepompboiler van Energyp. Neem vandaag nog contact met ons op en maak jouw keuze voor een efficiëntere en milieuvriendelijkere verwarming van water!

Hoogste kwaliteit

Onze merken

Vraag jouw offerte voor de levering en installatie van een warmtepompboiler.